Με Δυο Λόγια Τι Είναι και Τι Κάνει το:

Horizon®ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ™

 

Είναι Λογισμικό Διατροφικής Υποστήριξης και απευθύνεται σε όσους προσφέρουν Διατροφική Υποστήριξη (ακόμη και κλινικά εξατομικευμένη).

 

Το HorizonΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ από μόνο του δεν δημιουργεί διαιτολόγια. Ούτε έχει εξ αρχής προαποθηκευμένες δίαιτες για να τις χρησιμοποιήσετε αρχικά.

 

Έχει όμως 7.346 τρόφιμα και φαγητά (απλά και σύνθετα) με τεκμηριωμένη την πηγή της διατροφικής τους ανάλυσης για κάθε τρόφιμο και ελεύθερα μπορείτε να προσθέσετε νέα και να δημιουργήσετε δικές σας συνταγές φαγητών.

 

Κάνει συνδυασμό δεκάδων παθήσεων και προτείνει πλήρη Σωματομετρία και Διατροφικές Συστάσεις για κάθε περίπτωση πελάτη σας από βρέφη έως υπερήλικες, με δυνατότητα επιλογής και παρέμβασης από εσάς.

 

Με ισχυρότατα εργαλεία Διατροφικής Ανάλυσης και εντοπισμού μερίδων, που να πληρούν συγκεκριμένες διατροφικές απαιτήσεις και με ταυτόχρονη επισήμανση των διατροφικών ελλείψεων-υπερβάσεων, σας βοηθά να δημιουργήσετε Εξατομικευμένες Δίαιτες σε ελάχιστο χρόνο.

 

Οι δίαιτες που θα δημιουργήσετε αποθηκεύονται αυτομάτως ΚΑΙ με την διατροφική τους ανάλυση.

Συνεπώς μπορείτε με ένα πάτημα πλήκτρου, να τις χρησιμοποιείτε ως βάση δημιουργίας οποιασδήποτε άλλης νεώτερης δίαιτας, σε απεριόριστο βάθος χρόνου.

 

Με ένα πάτημα πλήκτρου καλεί τηλεφωνικά τον πελάτη σας ή αποστέλλει ατομική ή ομαδική ηλεκτρονική αλληλογραφία, άμεσα ή ετεροχρονισμένα την ημέρα και ώρα που εσείς θα του ορίσετε!

 

Αποθηκεύει την δίαιτα ή οποιαδήποτε αναφορά σας και σε αρχείο JPG, RTF, HTML, PDF, TXT.

 

Κεντρική διάθεση από την «Αναγέννηση®»

 

-.-

 

Περισσότερο Αναλυτικά

 

Τι είναι το HorizonΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ;

Είναι Λογισμικό Διατροφικής Υποστήριξης και απαιτεί οποιοδήποτε Ηλεκτρονικό Υπολογιστή με Windows για να λειτουργήσει.

 

Στα Windows XP, Vista, τα 7, τα 8, τα 8.1 και τα 10 τρέχει;

Ναι έχει 100% συμβατότητα, τόσο για 32bit όσο και για 64bit! Επίσης τρέχει και σε περιβάλλον προσομοίωσης Windows σε Η/Υ της Apple.

 

Σε ποιούς απευθύνεται;

Σε Επιστήμονες Υγείας και γενικά σε όσους προσφέρουν Διατροφική Υποστήριξη, ακόμη και κλινικά εξατομικευμένη.

 

Τώρα πόσο τιμάται;

Υπάρχουν οι διαβαθμισμένες εκδόσεις των 500€, 1.000€, 1.500€, 2.000€ και η πλήρης έκδοση των 3.200€, συμπεριλαμβανομένου και του 24%φπα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις δυνατότητες των διαβαθμισμένων εκδόσεων.

 

Τί ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ το HorizonΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ;

Το HorizonΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ από μόνο του δεν δημιουργεί διαιτολόγια.

Ούτε έχει εξ αρχής προαποθηκευμένες δίαιτες και συνταγές με τα υλικά τους, για να τις χρησιμοποι­ήσετε αρχικά.

 

Τί ΚΑΝΕΙ το HorizonΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ;

Έχει 7.346 τρόφιμα και φαγητά απλά και σύνθετα, με τεκμηριωμένη την πηγή της διατροφικής τους ανάλυσης για κάθε τρόφιμο και ελεύθερα μπορείτε να προσθέσετε νέα.

(Πίνακες Παπανικολάου 1993, Έλληνες Παραγωγοί 2011, US Department of Agriculture, Agricultural Research Service, 2001. USDA Nutrient Database for Standard Reference, Release 14)

 

Είναι εξοπλισμένο με ισχυρότατα εργαλεία εντοπισμού μερίδων τροφίμων που να πληρούν συγκεκριμένες διατροφικές απαιτήσεις, ώστε να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εξατομικευμένες δίαιτες σε χρόνο ρεκόρ.

 

Υπολογίζει με ακρίβεια τα πραγματικά ισοδύναμα (ακόμη και τα κρυμμένα) σε οποιαδήποτε μερίδα τροφίμου, φαγητού και συνταγής, που θα του καταχωρήσετε.

(Πρωτότυπη Μέθοδος Επακριβούς Υπολογισμού Ισοδυνάμων Τροφίμων, Ν.Πορφύρης, ΕρμήςΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Δημοσιευμένη Ανακοίνωση στο 10οΠολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο, Αθήναι 2006)

 

Κάθε δίαιτα που εσείς θα δημιουργήσετε, την αποθηκεύει μαζί με την διατροφική της ανάλυση σε ΔΥΝΑΜΙΚΗ μορφή (όχι σαν κείμενο όπως στο Word). Αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να δημιουργήσετε (με αντιγραφή και επικόλληση τροφίμων και γευμάτων) μια νέα δίαιτα με βάση οποιαδήποτε παλαιότερη/ες, χωρίς να ξαναγραφεί η δίαιτα από την αρχή και αυτόματα να έχετε την διατροφική ανάλυση της νέας δίαιτας και τις διατροφικές ελλείψεις και υπερβάσεις από την Διατροφική Εντολή του πελάτη σας ή της πληθυσμιακής ομάδος που σας ενδιαφέρει.

 

Κάνει συνδυασμό δεκάδων παθήσεων και προτείνει την Διατροφική Εντολή για κάθε περίπτωση πελάτη σας από βρέφη έως υπερήλικες, με δυνατότητα επιλογής και παρέμβασης από εσάς.

USA Institute Of Medicin, Dietary Reference Intakes DRIs, Recomended Dietary Allowances(RDA), Adequate Intake(AI), Tolerable Upper Intake Level(UL):

Ca,P,Mg,D,F(1997), -B1,Β2,Β3,Β6,Β12,Fol,Pa(1998), -C,E,Se(2000), -A,Cu,I,Mn,Zn(2001), -Ω6,Ω3(2002).

 

Κάνει πλήρη σωματομετρία σε κάθε πελάτη σας, επιλύοντας αυτομάτως και σε πραγματικό χρόνο, πλήθος σωματομετρικών πληθυσμιακών εξισώσεων, με δυνατότητα σύγκρισης, επιλογής και παρέμβασης από εσάς.

 

Άκουσα ότι είναι στην αγορά από το 1992, ευρίσκεται τώρα στην 30η αναθεώρησή του και είναι σε εξέλιξη η 31η μεγάλη αναθεώρησή του. Πρέπει συνεχώς να το αναβαθμίζω;

Εσείς αποφασίζετε το πότε και εάν θα αναβαθμισθείτε σε κάθε νέα αναθεώρηση του Λογισμικού Διατροφικής Υποστήριξης HorizonΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ, ώστε να χρησιμοποιήσετε και τις νέες δυνατότητες και ευκολίες που θα του έχουμε προσθέσει, για να γίνετε πιο παραγωγικοί και να παραμείνετε εμπρός από τις εξελίξεις.

 

Δηλαδή κάθε φορά πρέπει να το αγοράζω ξανά;

Όχι. Από τις 30 αναθεωρήσεις οι 6 μόνον έχουν κοστολογηθεί (Βλέπε Τιμοκατάλογο).

Σε καμία περίπτωση ένας παλαιός πελάτης, θα πληρώσει αθροιστικά περισσότερα, από ένα νέο πελάτη, αναβαθμιζόμενος στην τελευταία αναθεώρηση.

 

Καλά είναι όλα αυτά που γράφετε, αλλά εγώ θέλω να το δω να δουλεύει στην πράξη, γίνεται;

Όσοι δεν τα κατάφεραν να το παρακολουθήσουν στις εκατοντάδες επιδείξεις μας στα συνέδρια που συμμετείχαμε ως χορηγοί και εκθέτες, δύνανται να ενημερωθούν για τις πραγματικά μοναδικές του δυνατότητες. Καθημερινές επιδείξεις μέσω διαδικτύου, κατόπιν προσυνεννόησης.

 


Το HorizonΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ μπορεί να με βοηθήσει και στις ακόλουθες περιπτώσεις;

Μου χρειάζονται περίπου 2,2 mg σιδήρου και 88 θερμίδες για να συμπληρώσω την δίαιτα του πελάτη μου.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ τέτοια τρόφιμα;

Αν ναι, σε ποια ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕΡΙΔΑΣ, πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις;

Αν όχι, ποια τρόφιμα μου προσφέρουν την αμέσως ΚΑΛΥΤΕΡΗ εναλλακτική επιλογή και σε τι μερίδες;

 

Μπορώ την προτεινόμενη μια (1) μερίδα να την αλλάξω σε 1&1/4 της μερίδας ή να δώσω μόνο ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ και να δω άμεσα την διατροφική αξία αυτής της ποσότητας σε Ενδεικτικές Ημερήσιες ποσότητες (GDAs), βιταμίνες και ιχνοστοιχεία;

 

Μπορώ να δημιουργώ μια δίαιτα και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να βλέπω και μια άλλη δίαιτα (ή περισσότερες) που αφορούν τον ίδιο ή άλλους πελάτες μου;

 

Μπορώ να ΣΥΝΔΥΑΣΩ δυο ή περισσότερες παθήσεις και να έχω ένα ενιαίο σύνολο διαιτητικών οδηγιών που να τις ικανοποιεί όλες;

 

Μπορώ να ΜΕΤΑΦΕΡΩ την δίαιτά μου σε αρχείο «.doc» του MSWORD και στη συνέχεια να την εκτυπώσω σε όποια μορφή θέλω, σαν να την είχα γράψει στο Word;

 

Μπορώ να ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ την δίαιτά μου (ή οποιαδήποτε αναφορά μου) σε αρχείο JPG, RTF, HTML, PDF, ΤΧΤ;

 

Μπορεί το HorizonΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΑΤΗΜΑ ΠΛΗΚΤΡΟΥ να αποστείλει στο e-mail του πελάτη μου την δίαιτά του;

 

Η απάντηση σε όλα αυτά είναι ΝΑΙ.

 

Το Horizon®ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ από το 1992 καθημερινά, αθόρυβα και διακριτικά δίδει έγκυρες και υπεύθυνες απαντήσεις, σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις σας (και όχι μόνο σε αυτές), σε όλους όσους το εμπιστεύτηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την πείρα τους, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει φθάσει στην 30η αναθεώρησή του και με τις δικές σας συνεχείς προσθήκες δυνατοτήτων, υποδείξεων και βελτιώσεων.

 

Ήδη είναι σε εξέλιξη η 31η αναμενόμενη μεγάλη Αναθεώρησή του Horizon®ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ 2020.

 

Και μόνο αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει την χρηστικότητά του, την εγκυρότητά του και την ευρεία αποδοχή του από τους επιστήμονες υγείας της Ελλάδος και της Κύπρου.

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και στήριξη που μας παρέχετε από το 1992 έως σήμερα!